Reizen naar Schotland
gemakkelijk onlineCampings in Schotland
Wie niet bang is voor een beetje regen en geen gebruik wil maken van de toch wel prijzige hotels of B&Bs, kan gaan kamperen. Ook zijn er veel caravan-campings waar je een gemeubileerde caravan kunt huren.
Prijzen variëren nogal, afhankelijk van het seizoen. Reken minimaal op € 15 per gezin per nacht.


Zoeken naar campings in Schotland
Eindelijk, een overzichtelijke kaart van Schotland met alle campings. Er staat informatie over de campings en links naar een eventuele website van de camping. Ga je kamperen, dan is dit de beste manier om je route te bepalen en neem een print mee op reis!
Op de Scottish caravan & campsite index kun je ook met een kaart zoeken naar campings, maar vervolgens krijg je per regio een lijst. Het is een nieuwe site en nog in opbouw maar biedt een goed overzicht alle campingsites.
Een andere uitgebreide lijst staat op UKcampsite, met links naar de site van de camping zelf. Veel van de vermelde campings zijn caravanparken waar je een stacaravan kunt huren.
Een overzichtelijke kaart van Schotland met camperplaatsen. Er is tevens een lijst met een beschrijving van de plaatsen en waar je op moet letten.

Tips:
- Overnachten met een camper langs de weg mag alleen wanneer er geen verbodsbord staat; op privé-terrein moet er eerst toestemming van de eigenaar worden gevraagd.
- Behalve campings zijn er ook caravanparken waar alleen caravans worden toegelaten.
- De meeste campings zijn niet het gehele jaar open. Informeer daarom van tevoren.
- Meer informatie op ons forum: campings.


 
Reizen naar Schotland © Teije & Elisabeth 2003 - 2013
disclaimer