Reizen naar Schotland
gemakkelijk onlineDISCLAIMER
Op deze website willen we het iedereen die een reis naar Schotland wil plannen en regelen gemakkelijk maken. Wij zijn echter geen reisorganisatie en bieden alleen links naar betrouwbare bedrijven.

Tarieven en informatie
Alle aanbiedingen en de genoemde tarieven zijn bepaald door de aanbiedende partij. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in hun informatie. Wel zullen we regelmatig steeksproefgewijs checken of tarieven inderdaad kloppen en die dan bijwerken. De laatste check van alle prijzen is gedaan op 4 april 2010.

Aansprakelijkheid
Nadelige gevolgen, ontstaan door het lezen van deze site, kunnen wij helaas niet uitsluiten. Het kan zijn dat u ineens een reis naar Schotland heeft gepland die u bijvoorbeeld eerst niet wilde maken. Hiervoor kunnen we helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden, maar u alleen een hele goede reis wensen.
Wanneer u onregelmatigheden, onjuistheden of andere gebreken op deze website aantreft, gelieve dat naar ons te mailen.
Uw goede of juist minder prettige reiservaringen naar en in Schotland horen we graag van u op ons speciale Schotlandforum. Daar vindt u ook heel veel tips en kunt u uw vragen stellen.

Met vriendelijke groeten, Teije & Lies


 
Reizen naar Schotland © Teije & Elisabeth 2003 - 2013
disclaimer