Reizen naar Schotland
gemakkelijk onlineGeorganiseerd naar Schotland


Wil je graag naar Schotland maar wil je niet alles zelf regelen? Gelukkig worden er ook georganiseerde reizen naar Schotland aangeboden, van eenvoudig (alleen de overnachtingen geboekt en zelf de auto mee) tot volledige arrangementen inclusief vervoer. Of je nu individueel Schotland wilt ontdekken of met een groep, de mogelijkheden zijn er.
Door de hoeveelheid mogelijkheden is het moeilijk prijsindicaties te geven, maar er zijn al 13-daagse rondritten voor € 375 per persoon inclusief de overtocht en accommodatie. Je kan ook je reis aanpassen aan je individuele voorkeuren en die van je medereizigers.


Reisorganisaties Schotland
Pharos Reizen
Pharos Reizen biedt uitgebreide mogelijkheden om Schotland te bezoeken, van wandelvakanties tot avontuurlijke reizen, met of zonder kinderen.

Tips:
- Bedenk goed na over wat je wilt zien/doen en of de aangeboden route daarbij past, zodat je achteraf geen spijt krijgt dat je op een bepaalde plek niet langer kon blijven!
- Op internet staan worden vaak standaard routes aangeboden. Wil je hiervan afwijken, loop dan toch eens een reiswinkel binnen; vaak kan een 'standaard'-reis helemaal op maat gemaakt worden..
- Let erop dat de reisorganisatie aangesloten is bij de ANVR. Dit biedt zekerheid bij klachten en geschillen over de prijs (ook bij failliesement van de touroperator). Zie de site van de ANVR.
- Met de eigen auto reizen kan soms lastig zijn vanwege het links rijden. Het stuur zit dan eigenlijk aan de verkeerde kant.
- Vergeet niet de koplampen van de auto af te plakken. Onze koplampen zijn anders ingesteld omdat wij rechts rijden. Dit kan tegenliggers in Schotland verblinden. Let wel op welke stickers je gebruikt, ze zijn er niet allemaal even gemakkelijk af te halen.
- Meer informatie is te vinden op ons Schotlandforum.


 
Reizen naar Schotland © Teije & Elisabeth 2003 - 2013
disclaimer